Arthrobalans Plus 120 tabl

Tarjous
47,02 €
37,50 €
Tarjous voimassa 31.07.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 37,20 €
Säästät 9,52 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 1 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 9104004

Markkinoija

Vitabalans Oy

Monipuolinen ravintolisä nivelten hyvinvointiin. Sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, MSM-rikkiyhdistettä ja C-vitamiinia.Annostelu:

Aikuisille 1–2 tablettia päivässä niellään veden kanssa. Tabletin voi tarvittaessa puolittaa.


Käyttötarkoitus:

Arthrobalans Plus -tablettien koostumus on suunniteltu tukemaan nivelruston toimintaa ja nivelten hyvinvointia. Valmiste sisältää tarkkoina pitoisuuksina neljää turvallista aktiiviainetta: glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, MSM-rikkiyhdistettä sekä C-vitamiinia.
Nivelessä nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Rusto koostuu erilaisista proteiineista, jotka tekevät rustosta joustavan ja kimmoisan. Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat rustoproteiinin perusrakennusaineita, joita elimistö tuottaa itsekin. Rustoproteiinien rakennusaineeksi elimistö tarvitsee myös rikkiä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.


Raskaus ja imetys:

Ei raskaana oleville tai imettäville.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Glukosamiini saattaa aiheuttaa allergisia reaktioita äyriäisallergikoille. Ei lapsille.


Ainesosaluettelo:

Glukosamiinisulfaatti (äyriäisestä), kondroitiinisulfaatti, MSM (metyylisulfonyylimetaani), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, isomalti, rasvahapot), C-vitamiini (askorbiinihappo), väriaineet (kalsiumkarbonaatti saflori- ja sitruunauute, rautaoksidi), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.