Reseptitilaus

Poikkeuksia reseptilääkkeen toimituksiin

<h3>Muistathan, että verkkoapteekin kautta voi viranomaismääräysten takia tilata vain pienimmän pakkauskoon keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä (ns. PKV-lääkkeet), joihin kuuluu mm. unilääkkeitä ja vahvoja kipulääkkeitä. Isommat pakkauskoot ja huumausaineeksi luokitellut lääkkeet (esim. vahvat kipulääkkeet ja ADHD-lääkkeet) täytyy henkilökohtaisesti hakea apteekista tai palvelupisteestä. Neuvomme puhelimessa lisää.</h3>

Aloita reseptitilaus

Näin tilaat reseptituotteesi

  1. Tunnistautuminen Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi apteekin verkkopalveluun.
  2. Reseptituotteiden valinta Kirjaa halutessasi palveluun ne reseptillä tilattavat tuotteet, joita haluaisit ostaa. Anna apteekille lupa hakea sähköiset reseptisi Reseptikeskuksesta. Huomaathan, että reseptituotteen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti).
  3. Muut tuotteet Lisää tilaukseen mahdollisesti muut tarvitsemasi tuotteet.
  4. Tilauksen toimitustiedot Syötä tilaukseen yhteystietosi ja valitse toimitustapa.
  5. Tilauksen lähettäminen apteekin käsiteltäväksi Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus. Ennen tilauksen vahvistamista apteekki on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tilauksen.
  6. Tilausvahvistus ja maksaminen Apteekin yhteydenoton jälkeen saat sähköpostitse lopullisen tilausvahvistuksen ja maksulinkin.