Bethover B12 1 mg Vadelma 150 TABL

Tarjous
30,24 €
23,80 €
Tarjous voimassa 30.06.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 23,80 €
Säästät 6,44 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 1 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150tabletti
Tuotenumero (Muu) 2110492

Markkinoija

Oy Verman Ab

B12-vitamiini imeskelytablettina muistin ja jaksamisen tueksi. B12-vitamiini on tärkeä vitamiinilisä mm. ikääntyville ja kasvissyöjille. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, sopii vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton gluteiiniton ja sokeriton. Imeskelytabletti on imeytymisen kannalta erinomainen vaihtoehto, koska B12 vitamiini imeytyy tutkitusti myös suun limakalvojen kautta. Vain luonnollisia väri- ja makuaineita. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.Annostelu:

1 tabletti päivässä. Tabletin voi imeskellä tai pureskella.


Käyttötarkoitus:

Muistin ja jaksamisen tueksi sekä turvaamaan päivittäinen B12-vitamiinin saanti


Huomioitavaa:

Ravintolisä: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), luontainen vadelma-aromi, happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (syanokobalamiini). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.