MULTIVITA OMEGALIVE JUNIORI 45 geelitabl

19,14 €
281,47 € / KILOGRAM
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 45tabletti
Tuotenumero (Muu) 9252647

Markkinoija

Orion Oyj

Hedelmäisen makuinen omega-3-kalaöljyvalmiste myös perheen pienimmille. Pehmeä, geelimäinen tabletti maistuu hedelmäisen raikkaasti appelsiinilta ja sitruunalta ja sisältää omega-3-rasvahappojen lisäksi myös vastustuskykyä vahvistavaa D3-vitamiinia. Sisältää vain luontaisia aromi- ja väriaineita. Suositeltu päiväannos, 2 kpl, sisältää 1110 mg kalaöljyä, josta 744 mg omega-3-rasvahappoja (DHA 556 mg, EPA 112 mg), sekä 10 µg (200%*) D3-vitamiinia. Hyvä maku on saanut paljon kehuja! Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Geelimäinen pehmeä tabletti on kätevä ja helppo pilkkoa tarvittaessa pieniin osiin. * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.  



Annostelu:

2 geelitablettia päivässä. Suositeltua annostusta ei tule ylittää.

Päiväannos, 2 geelitablettia sisältää:

1110 mg kalaöljyä josta 744 mg omega--rasvahappoja (DHA 556 mg, EPA 112 mg), sekä 10 µg (200%*) D3 -vitamiinia.

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Käyttötarkoitus:

Omega-3 rasvahappojen päivittäisen saannin varmistaminen.


Huomioitavaa:

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Noudata tervettä elämäntapaa. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Sitrusallergikoille vain varoen. 


Ainesosaluettelo:

Kalaöljy, makeutusaine (ksylitoli, sorbitoli), vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), liivate (nauta), hapettumisenestoaine (trinatriumsitraatti, omenahappo), luontainen aromi (sitruuna, appelsiini), kolekalsiferoli(D3)-valmiste, väri (beta-karoteiini), kasviöljy (rypsi).

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.