Apteq Melatoniini Comp 1,9 mg 100 tabl

26,46 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 9238160

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Virkistäviin uniin. Apteq Melatoniini Comp on yhdistelmävalmiste, jolla on nopea ja pitkäkestoinen vaikutus. Melatoniinin luonnollista eritystä voivat häiritä esim. stressi, ikääntyminen, vaihdevuodet, masennus, vähähiilihydraattinen ruokavalio, vähäinen liikunta, aikaerorasitus ja alkoholin runsas käyttö. Häiriöt melatoniinin tuotannossa johtavat usein nukahtamisvaikeuksiin ja unen laadun heikkenemiseen. Levottomuus ja heräily aamuyön tunteina ovat yleisimpiä unen laadun häiriöitä. Auttaa nukahtamaan – Vahva ja nopeavaikutteinen melatoniini Apteq Melatoniini Comp tableteista melatoniini vapautuu nopeasti ja auttaa näin lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniinille vahvin näyttö on nimenomaan nukahtamisajan lyhentämisessä. Yhdessä tabletissa on 1,9mg melatoniinia. Vaikuttaa aamuyöhön asti – Pitkävaikutteinen L-teaniini Myöhemmin aamuyön tunteina vaikuttava L-teaniini saavuttaa plasma pitoisuuden huipun veressä noin yhden tunnin kohdalla. Tämän jälkeen L-teaniini läpäisee veri-aivoesteen



Annostelu:

Aikuisille ½-1 tablettia vuorokaudessa. 1-2 tuntia ennen nukkumaan menoa, kuitenkin viimeistään klo 23. Paras tulos saavutetaan ottamalla Apteq Melatoniini Comp säännöllisesti, useina peräkkäisinä iltoina ja aina samaan aikaan.


Käyttötarkoitus:

Lyhentää nukahtamisaikaa. Nopea ja pitkävaikutteinen.


Raskaus ja imetys:

Melatoniinia ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Sisältää makeutusaineita. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisia ainesosia.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), L-teaniini, täyteaine ( maissitärkkelys), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat),melatoniini, piparminttuaromi.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.