Apteq B12 Memox 1 mg 60 tabl

24,50 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 1 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 9516182

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Apteq B12 Memox 1 mg + Folaatti & Flavonoidit-Koliini Tukemaan muistia, tasapainottamaan B12 -vitamiinin saantia ja täydentämään yksipuolista ruokavaliota. Pieni nieltävä tabletti. Koliinia ja flavonoideja sisältävä todellinen muistipilleri. Koliini ja flavonoidit ovat kliinisesti tutkittuja suojaravintoaineita. Flavonoidit on uutettu appelsiinista ja suomalaisista mustikoista. Sisältää bioaktiivista, puhdasta ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.



Annostelu:

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa.


Käyttötarkoitus:

Tukemaan muistia, tasapainottamaan B12 -vitamiinin saantia ja täydentämään yksipuolista ruokavaliota


Raskaus ja imetys:

Apteq B12 Memox -vitamiinilla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

täyteaine (mikrokiteinen selluloosa/mikrokristallinsk cellulosa), fl­avonoidiuutevalmiste appelsiinista, L-koliinibitartraatti, fl­avonoidiuutevalmiste mustikasta, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), metyylikobalamiini, 5MTHF-glukosamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo. Syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.