Avene Thermal Spring Water spray 150 ml

13,75 €
91,67 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 1 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 9257300

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Ihoa rauhoittava ja virkistävä terveyslähdevesi. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita, bakteriologisesti puhdas. Sopii myös vaurioituneelle iholle.



Annostelu:

Suihkuta vettä iholle noin 15 cm:n etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken aikaa ja kuivaa hellävaraisesti taputtamalla. Levitä iholle hoitovoide.
Voit tehdä terveyslähdevedestä myös hauteita sideharson tai vanun avulla. Mm. ärtyneille silmänympäryksille, auringon polttamalle iholle tai ärtyneille ihottuma-alueille. Anna hauteen vaikuttaa iholla noin 20 min.


Käyttötarkoitus:

Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja tulehdusta lievittävä terveyslähdevesi. Runsaan silikaattipitoisuuden ansiosta rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa, jopa ärtynyttä ihon. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Bakteriologisesti puhdas, joten sopii myös vaurioituneelle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle.


Huomioitavaa:

Älä koskaan anna veden tai kasvoveden kuivua iholla, vaan imeytä liika kosteus kasvopaperiin tai pyyhkeeseen. Näin toimien estät ihon oman kosteuden haihtumisen.


Ainesosaluettelo:

AVENE AQUA, NITROGEN



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.