Lacto Seven Strong 30 kaps

12,63 €
902,14 € / KILOGRAM
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on alle 1 arkipäivää, ellei tuote ole loppu tukkuliikkeestä.)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kapseli
Tuotenumero (Muu) 9104613

Markkinoija

Vitabalans Oy

Lacto Seven Strongissa on 10 miljardia elävää maitohappobakteeria, seitsemästä eri maitohappobakteerikannasta ja D3-vitamiinia.



Annostelu:

Aikuisille 1 kapseli päivässä. Kapseli niellään veden kanssa, kapseli voidaan myös avata ja sisältö sekoittaa viileään ruokaan.


Käyttötarkoitus:

Lacto Seven sisältää seitsemän erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa. Valmisteeseen on valittu vain tutkittuja maitohappobakteerikantoja. Yhdessä kapselissa on yhteensä 10 miljardia elävää maitohappobakteeria. Bakteereilla on erityinen Bio-Support™-suojaus, jonka ansiosta bakteerit kestävät mahan happamuutta, ja ne säilyvät elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Lacto Seven Strong sisältää myös D-vitamiinia, joka edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Maitohappobakteerivalmiste [maltodekstriini, antioksidantti (askorbiinihappo)], kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaineet (selluloosa, kalsiumfosfaatit), kolekalsiferoli, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Sisältää pieniä jäämiä maidosta ja soijasta.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton.
Ei sisällä liivatetta. Kapselin kuori on kasviperäinen.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.